Du er her: AU  Medarbejdere  Administration Kommunikation Web og it TYPO3 Fakulteter Fællesadministrationen

Fællesadministrationen

Websupport

Vi supporterer webredaktørerne i Fællesadministrationen. Hvis du er webredaktør i Fællesadministrationen og har brug for hjælp til TYPO3, kan du sende en mail til:

typo3@au.dk 

Inden du sender en mail til websupporten, kan du gøre dig selv en tjeneste ved at orientere dig i vejledningsuniverset. Her kan du finde svar og få hjælp til en lang række opgaver.

Læs vejledninger i TYPO3

Brug supportformularerne

I stedet for at sende en mail, kan du bruge supportformularerne. Derved sikrer du, at der er indsendt de informationer supporten har behov for, hvorved sagen vil kunne behandles hurtigere.

Gå til supportformularerne

Kurser og workshops

Der bliver ikke længere arrangeret faste kurser og workshops i TYPO3. Nye redaktører kan lære at bruge TYPO3 ved at orientere sig i de uddannelsesforløb, der ligger på typo3.au.dk eller ved at få hjælp fra sin sidemand.

Vi arrangerer derimod kurser og workshops efter behov for både nye redaktører og webredaktører med mere erfaring.

Skriv dig op til kursus eller workshop

Nyhedsbrev

Fællesadministrationens TYPO3 nyhedsbrev udsendes, når der er noget vigtigt nyt om TYPO3. Det kan være nye kurser/workshops, ny funktionalitet eller vigtige driftsinformationer. I gennemsnit udsender vi nyhedsbrevet hver 3. uge.

Vi anbefaler stærkt, at man tilmelder sig nyhedsbrevet, hvis man er webredaktør i Fællesadministrationen.1332 / {$plugin.au_config.installationId}