Du er her: AU  Medarbejdere  Administration Kommunikation Web og it TYPO3 Support Supportformularer (old)

Supportformularer (old)

Generel support/fejlmelding

Inden du udfylder formularen

• Har du tjekket driftsstatus.au.dk?
  • Er det mere et spørgsmål om hvordan man gør dit eller dat, så check vejledningen først :-)
  • Når formularen er afsendt, vil du modtage en mail der bekræfter, at din supportsag er modtaget.

Typo3 generel fejlmelding

Beskrivelse af fejlen
Browser
På hvilken side kan fejlen ses?

Når du indsætter en URL forsøger formularen automatisk at identificere installation, side id og sprog. Hvis siden er skjult kan dette ikke foretages og du skal selv anføre oplysningerne herunder.

Sprog*

Herunder bedes du markere om siden er i drift (kan brugeren navigere sig frem til siden) eller om der er tale om en testside.

Sidetype*
Indsendt af
captcha

SiteImprove og Google Analytics

Inden du udfylder formularen

• Hvis henvendelsen drejer sig om SiteImprove , så læs venligst denne vejledning først :-)
  • Vær opmærksom på at denne formular pt. kun omtaler Google Analytics. Hvis det drejer sig om SiteImprove så vælg 'Andet' i Pakke-dropdown, udfyld Side(r) og skriv hvad det drejer sig om i nederste felt.
  • Når formularen er afsendt, vil du modtage en mail der bekræfter, at din supportsag er modtaget.
1354 / typo3