Du er her: AU  Medarbejdere  Administration Kommunikation Web og it TYPO3 Support Supportformularer

Supportformularer

Generel support/fejlmelding

Inden du udfylder formularen

• Har du tjekket serviceinfo.au.dk?
  • Er det mere et spørgsmål om hvordan man gør dit eller dat, så check vejledningen først :-)
  • Når formularen er afsendt, vil du modtage en mail der bekræfter, at din supportsag er modtaget.

Typo3 generel fejlmelding (test)

Beskrivelse af fejlen
På hvilken side kan fejlen ses?

Når du indsætter en URL forsøger formularen automatisk at identificere installation, side id og sprog. Hvis siden er skjult kan dette ikke foretages og du skal selv anføre oplysningerne herunder.

Sprog*
Indsendt af
captcha

Domæneoprettelse, idrifttagning og nedlæggelse

HVAD KAN MAN

Medarbejdere ved Aarhus Universitet, der arbejder med forskning, projekter, konferencer, workshops eller lignende, kan anmode om at få oprettet en hjemmeside.

Vi anbefaler, at man først diskuterer sin idé med en ledelsesrepræsentant fra instituttet og med en webansvarlig på fakultetet.

Placering af hjemmesiden:

• Hjemmesider til forskningsprojekter oprettes under instituttets hjemmeside.
  • Hjemmesider til forskningssamarbejde oprettes under instituttets hjemmeside. Alternativt under projects.au.dk, hvis det handler om sider med engelsk som standardsprog, ellers under projekter.au.dk.
  • Konferencesider oprettes under conferences.au.dk eller konferencer.au.dk.
  • En hjemmeside til et center kan på samme måde placeres under instituttets hjemmeside eller under projects.au.dk. Kontakt din lokale websupport, hvis du vil vide mere. Domænenavnet skal endvidere godkendes af AU IT.

I tilfælde hvor man har et stort flow af nyheder eller arrangementer, er det muligt at få oprettet et nyhedsmodul på sin side.

HVAD SKAL MAN

For at få oprettet en hjemmeside skal man først indsende en anmodning via nedenstående formular.

Ved oprettelse af en hjemmeside forpligter man sig til at vedligeholde og opdatere siden jævnligt. Dette kan evt. sættes i system af en webansvarlig fra fakultetet.

For at kunne udfylde anmodningsformularen skal følgende spørgsmål kunne besvares:

• Hvilken type side er mest relevant?
  • Hvad er formålet med siden?
  • Hvem er din målgruppe? Hvem er det siden skal ramme?