Du er her: AU  Medarbejdere  Administration Kommunikation Web og it TYPO3 Support Uddannelse af webredaktører

Uddannelse af webredaktører

Skal du som led i dit arbejde redigere indhold på hjemmesider på AU har du mulighed for at gennemgå et uddannelsesforløb via e-læring. Er der behov for yderligere hjælp til opstart, anbefaler vi, at der sker sidemandsoplæring lokalt i din afdeling eller efter aftale med fakultetes webafdeling.

Uddannelses forløb

Vi har bygget to forløb op, som du kan benytte dig af.

Det første - "Kom i gang" - er en række vejledninger, som vi anbefaler, du gennemgår for at opnå den grundlæggende viden omkring funktionerne i TYPO3.

Har du brug for mere og skal du arbejde med mere komplicerede områder i TYPO3, kan du benytte forløbet "Gå videre", som dækker udvidet brug af TYPO3.

1. "Kom i gang" - Grundlæggende uddannelseforløb for nye redaktører
  2. "Gå videre" - Udvidet brug af TYPO3
388 / {$plugin.au_config.installationId}