Du er her: AU  Medarbejdere  Administration Kommunikation Web og it TYPO3 Udvikling Ny international hjemmeside på vej

Ny international hjemmeside på vej

Aarhus Universitet vil den 18. september få en ny, ekstern international hjemmeside, der er målrettet kommende internationale studerende, ph.d.-studerende og forskere. Den nye internationale hjemmeside skal løsrives fra den danske hjemmeside, så den kan bygges op med udgangspunkt i de internationale målgrupper og deres behov. For at dette er muligt, er det nødvendigt at skille den danske og den engelske hjemmeside fra hinanden i Typo3 og flytte den engelske hjemmeside over på en anden installation.

Flytningen omfatter alt indhold på følgende domæner:

Begræns din redigering i overgangsperioden efter 24. august kl. 14
Er du redaktør for en engelsk side på en af de 2 nævnte domæner, skal du være opmærksom på, at der i forbindelse med arbejdet med at flytte og bygge den nye internationale hjemmeside op, vil der være en overgangsperiode fra den 24. august kl. 14 til den 18. september. I denne periode bør du redigere så lidt som muligt på de engelske sider. Redigering i denne periode foregår på samme måde, som du plejer, men det, du redigerer, vil ikke komme med på den nye side. Du vil altså skulle gentage redigeringen, når den nye side går i luften. For at undgå dette dobbeltarbejde, anbefaler vi, at du foretager så begrænset redigering i overgangsperioden, som muligt.

Det er kun engelske sider på de to nævnte domæner, som er berørte i overgangsperioden.

Redigering efter 18. september
Når den nye internationale hjemmeside er gået i luften, skal indholdet redigeres på den nye installation. Vejledninger til, hvordan du får adgang til dit indhold på den nye installation, og hvordan du fremadrettet skal redigere indhold her, følger senere.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om flytningen berører dine sider, så kontakt websupporten for fællesadministrationen på typo3@au.dk.

1411 / {$plugin.au_config.installationId}