Se Siteimprove webinarer og kurser

Webinar: Siteimprove accessibility værktøj

Gense webinar om Siteimproves accessibility værktøj og hvordan du kan bruge det til at gøre dine sider mere tilgængelige.

Optagelsen er fra den 19. november 2020.

For at se videoen skal du være logget på med dit AU ID.

Kursus i Dashboards og rapporter

Gense et webinar, hvor Ditte fra Siteimprove gennemgår mulighederne for at sammensætte sit eget Dashboard i Siteimprove og viser hvordan man kan bruge det til at designe rapporter. (NB. man skal være logget på med AU ID for at kunne se præsentationen)

Webinar: Siteimprove Analytics

Se optagelser af undervisning i Siteimprove Analytics for redaktører på Aarhus Universitet. Underviseren fra Siteimprove gennemgår en række af de mest brugte funktioner i systemet og svarer på spørgsmål fra redaktørerne.

Varighed: 1 time

Siteimprove undervisning

Se optagelser af undervisning i Siteimprove for redaktører på Aarhus Universitet. Underviseren fra Siteimprove gennemgår en række af de mest brugte funktioner i systemet og svarer på spørgsmål fra redaktørerne.