Social Media Sharing

Her på siden kan du lave knapper til sociale medier. Knapperne kan enten dele den aktuelle side på det pågældende medie – altså fx et facebookopslag på brugerens egen facebookside om din fantastiske nyhed. Eller de kan være links til fx instituttets egne profiler på de sociale medier.
Klik på knapperne nedenfor, for at se forskellen.

Sådan gør du

Vælg først knappens formål og klik derefter på den nedenstående grønne ”Tilføj knap”-knap. Vil du have mere end en knap, så klik på den grønne knap igen. Hvis du fx vil have en standard-bjælke med deling til facebook, twitter og email, skal du klikke på den grønne knap tre gange.


Knappernes formål: Deling: knapper, der poster indhold på de valgte tjenester. Links: henvisninger til profiler på de valgte tjenester.

Indstillinger Værdi Forklaring
Retning:
Ikoner: Angiver om der vises ikoner på deleknapperne.
Luft: Angiver om der vises luft mellem deleknapperne.
Avanceret indstillinger
HTML-element: Angiv id (fx #box1) på det element, der skal vises.
Er kun nødvendig, hvis man har mere end ét sæt knapper pr. side.
Tracking: Google Analytics virtual tracking. Angiv navn (fx virtual/social/pages)
Er kun nødvendig, hvis man har mere end ét sæt knapper pr. side.
Dele-URL: Udfyld kun hvis den delte side skal være en anden end den side, knappen placeres på (fælles for alle knapper).
Deletitel: Udfyld kun hvis titlen skal være en anden end titlen på den side, knappen placeres på (fælles for alle knapper).

Preview


Sådan sætter du det ind på din side

Opret et HTML-element på siden, hvori du indsætter:I sideindstillingerne på siden med html-feltet skal du i fanen Extended, og feltet Extra field for Javascript indsætte: