Siteimprove

Siteimprove er Aarhus Universitets fælles Quality Assurance system. Det er sat op på alle sider i TYPO3 og kan hjælpe redaktører med at forbedre kvaliteten af indholdet på hjemmesiden.

Systemet finder stavefejl, døde links og andre uhensigtsmæssigheder, ligesom det har et indbygget analytics modul, der kan bruges til at se, hvor mange brugere de forskellige sider har, og hvad brugerne foretager sig på siden. 

Den store fordel ved Siteimprove er, at det bruger webanalytisk data til at pege på, hvilke sider, der er vigtigst dig som redaktør at gøre noget ved. Derved får du hjælp til at starte det sted, det vil have størst effekt forbrugerens oplevelse af siden.


Få adgang til Siteimprove

Alle medarbejdere på AU har adgang til Siteimprove, men for at få adgang til de rigtige sider, skal du

  1. Login til siteimprove
  2. Logge på systemet med dit AUID (au123456@uni.au.dk og password
  3. Efter succesfuldt login, skal du sende en mail til din lokale websupport (vælg fakultet nedenfor), hvor du skriver hvilke sider, du gerne vil have adgang til i Siteimprove. 
  4. Du får besked, når du har adgang til siderne i Siteimprove.

Kontakt din lokale websupport for hjælp og adgang til Siteimprove


Siteimprove tutorials

Efter login til Siteimprove, er der adgang til en lang række tutorials direkte fra systemet. Klik blot på det grønne spørgsmålstegn i højre side.

Vi har dog samlet nogle af de tutorials, der er gode for dig at starte med. Du skal være logget på Siteimprove for at se dem: