Se sidens historik

Hvis du er i tvivl om, hvilke opdateringer, du eller dine kolleger har gjort på en side eller nyhed, så er det praktisk for dig at kunne se sidens historik, altså hvem-gjorde-hvad-hvornår. Desuden kan du 'rulle tilbage', hvis du har fortrudt dine ændringer. 

  1. Klik på sidens ikon i sidetræet og vælg Ændringsforløb/Fortryd. Du kan gøre det samme med nyheder og arrangementer i Liste-modulet.
  2. Tjek at Indstillingerne er som vist nedenfor.
    (Vis indlæg = 10; Vis differencer = Indlejret; Vis underelementer = Ja)
  3. I 'Ændringer'-kolonnen betyder den grønt farvede tekst, at det er en ny ændring, og den rødt farvede tekst, at det er gammelt indhold, som er blevet fjernet. Du kan se redaktørens auid i kolonnen Bruger. 

Du kan 'rulle tilbage' (fortryde)

Måske ønsker du at gå tilbage i tid dvs. annulere dit arbejde tilbage til et givet tidspunkt. Før du klikker på Sammenlæg ændringer indtil dette punkt, anbefaler vi, at du afprøver det på en testside. 

  1. I kolonnen Rul tilbage skal du finde frem til det tidspunkt, du ønsker, hvorfra du ønsker dit arbejde annuleret. Klik på  Sammenlæg ændringer indtil dette punkt for det aktuelle tidspunkt.
  2. TYPO3 lister alle de planlagte tilbageførsler. Klik på Tilbagefør alle viste ændringer (typisk) eller vælg udvalgte Tilbagefør et enkelt element.