Se sidens historik

Hvis du er i tvivl om, hvilke opdateringer du eller dine kolleger har lavet på en side eller i en nyhed, så er det praktisk for dig at kunne se sidens historik. Historikken viser, hvem-gjorde-hvad-hvornår ca. ét år tilbage. 

Du kan desuden 'rulle tilbage' til et tidligere tidspunkt, hvis du har fortrudt dine egne ændringer. OBS. Det er ikke simpelt at foretage et tilbagerul, og det kan nemt gå galt. Du risikerer at miste ændringer, som faktisk var OK. Øv dig på en testside først.

Se historik

  1. Klik på sidens ikon i sidetræet og vælg Ændringsforløb/Fortryd. Du kan gøre det samme med nyheder og arrangementer i Liste-modulet.
  2. Tjek, at Indstillinger er sat som vist nedenfor.
    (Vis indlæg = 10; Vis differencer = Indlejret; Vis underelementer = Ja)
  3. Ændringer i elementet: I kolonnen Forskelle markerer grøn tekst, at der er tale om en ny ændring. Rød tekst betyder, at det markerede indhold er fjernet. Du kan se redaktørens AUID i kolonnen Bruger. 

Rul tilbage (fortryd)

OBS. Før du bruger denne mulighed, anbefaler vi, at du afprøver det på en testside først.

Måske ønsker du at annullere dit arbejde tilbage til et givet tidspunkt. Det kan du gøre på denne måde: 

  1. I kolonnen Rul tilbage skal du finde tilbage til det tidspunkt, hvor du ønsker dit arbejde annulleret. Lad os sige, at alle ændringer lavet de seneste 5 minutter skal annulleres. Klik på Sammenlæg ændringer indtil dette punkt ved det aktuelle tidspunkt.
  2. TYPO3 lister alle de planlagte tilbageførsler. Klik på Tilbagefør alle viste ændringer (mest brugt), eller vælg udvalgte ændringer ved at klikke på Tilbagefør et enkelt element.