Siteimprove plugin TYPO3

Fra version 10 af TYPO3 er Siteimprove implementeret direkte i backend, så du kan se Siteimproves rapporter på både et enkelt stykke indhold og et helt site fra TYPO3.

Sådan får du adgang til Siteimprove plugin

  • Log på TYPO3

Du kan kun se Siteimprove for de sites, som du har adgang til i Siteimprove normalt. Mangler du adgang til et site, så kontakt din lokale websupport.

  1. Klik på ikonet i højreside af din TYPO3 backend
  2. Login på din Siteimprove konto

Du kan nu se antallet af problemer på den side du står på på Siteimprove-ikonet i siden. Klik på det for at åbne vinduet

Denne side

Når du står på "Denne side"- fanen, kan du via dropdown i toppen vælge at se:

  • ”Problemer med sideindhold” (1) – som opsummerer problemerne på siden.
  • ”Sideanalyse” (2)- som viser analytics for siden eller
  • ”SEO” (3)- som viser SEO-problematikker på siden.

"Siteopsummering" og "Historisk oversigt"

Du kan også vælge at skifte over til ”Siteopsummering” for at se for hele sitet eller ”Min historiske oversigt”. Sidstnævnte viser et overblik over de historiske tjek af sitet du har lavet direkte fra pluginnet i TYPO3

Effekt af afpublicering

Oppe i toppen kan ud også klikke på ”Effekt af afpublicering” – det vil give dig et overblik over, hvilke sider der linker til din side, så du ved, om du kan afpublicere siden med eller uden konsekvenser for andre refererende sider.

Opsætning

Derudover kan du gå under ”Opsætning” – her kan du selv til og fravælge, hvad du vil have vist i din Siteimprove-komponent i TYPO3 – og du kan også vælge hvor du ønsker, at den skal placeres på skærmen.