Siteimprove-plugin i TYPO3

Siteimprove er implementeret direkte i TYPO's backend, så du kan se Siteimproves rapporter både for indholdselementer og hele sites direkte fra TYPO3.

Du kan kun se Siteimprove for de sites, som du har adgang til i Siteimprove normalt. Mangler du adgang til et site, så kontakt din lokale websupport.

Sådan får du adgang til Siteimprove i TYPO3:

  • Log på TYPO3.
  1. Klik herefter på ikonet i højre side af din TYPO3 backend.
  2. Login på din Siteimprove-konto.

Du kan nu se antal problemer for den side, du står på, på Siteimprove-ikonet ude i højre side. Klik på ikonet for at åbne vinduet.

'Denne side'

Når du står på 'Denne side'- fanen, kan du via dropdownmenuen i toppen vælge at se:

  • 1. 'Problemer med sideindhold', hvor problemerne på siden opsummeres,
  • 2. 'Sideanalyse', som viser analytics for siden, eller
  • 3. 'SEO', som viser SEO-problematikker på siden.

(Klik på billederne nedenfor for at se dem i større format.)

'Siteopsummering' og 'Historisk oversigt'

Du kan også vælge at skifte over til fanen 'Siteopsummering'. Da får du en analyse for hele sitet. Fanen 'Min historiske oversigt' viser et overblik over de tjek af sitet, du tidligere har lavet direkte fra Siteimprove i TYPO3.

'Effekt af afpublicering'

Øverst oppe på siden kan du klikke på 'Effekt af afpublicering'. Nu vises en liste over sider, der linker til din side. Nu ved du, om du kan afpublicere siden med eller uden konsekvenser for andre refererende sider.

Opsætning

Under 'Opsætning' kan du selv til- og fravælge, hvad du vil have vist i din Siteimprove-komponent i TYPO3. Du kan også vælge, hvor du ønsker, at Siteimprove-ikonet skal placeres på skærmen.