Søgebokse

Opsæt dynamisk søgeboks

Indsæt fra 1 til 6 knapper i søgeboksen ved at indtaste knappernes tekst i felterne herunder.

Tekst på knappen
1. knap:
2. knap:
3. knap:
4. knap:
5. knap:
6. knap:

Indstillinger Værdi Forklaring
HTML-element: Angiv id (fx #box1) på det element, der skal vises.
Tracking: Google Analytics virtual tracking.
Er kun nødvendig, hvis man har mere end en dynamisk søgeboks pr. side.
Bredde: Angive bredden på søgeboksen. Hvis feltet er tomt, sættes bredden til 100%.
Højde: Angive højden på søgeboksen i pixels.
Baggrundsfarve: Find koden til venstre, ved at klikke på farven du ønsker.
Baggrundsbillede: Angiv den absolutte sti til et billede, som skal benyttes som baggrund i søgeboksen.
Tekst: Angiv den tekst, der skal stå "ovenpå" baggrundsbilledet. Følgende tags kan benyttes: <h1>, <p> og <ul>

Avancerede indstillinger Værdi Forklaring
Tonede knapper: Angiv om knapperne skal have en tonet effekt. Er kun relevant ved brug af baggrundsbillede.
Første knap står alene: Angiv om den første knap (typisk søgefeltet) skal fylde hele boksens bredde. Har kun effekt ved mere end 2 knapper.
Placering af søgefelt: Angiv hvilken menu, der viser søgefeltet.
Søgning som 'autocomplete': Angiv om søgningen skal foregå som 'autocomplete' eller være et selvstændig menupunkt.
Antal tegn før søgning aktiveres: Angiv hvor mange tegn, man skal skrive i søgefeltet, før søgningen (autocomplete) aktiveres.
Placeholder: Angiv placeholder-tekst i søgefeltet. Virker ikke i IE < 10.
Placering af alfabet: Angiv hvilken menu, der vises den alfabetiske oversigt.
Begyndelsesbogstav: Angiv begyndelsesbogstavet i den alfabetiske visning.
Fold menu ud med det samme: Angiv om en menu (hvilken) i søgeboksen er foldet ud, når siden indlæses.
Udvid underpunkter: Angiv om underpunkter i menuerne er foldet ud fra start. Gælder ikke for alfabetisk.

Dataindstillinger Værdi Forklaring
Datatype: Angiv hvilken type data, søgeboksen skal benytte.
Datakilde:
  • For liste eller tabel angiv id på det element, der skal benyttes (fx #box1-data).
  • For XML angiv stien til XML-dokumentet.
  • For JSON angiv id på liste med data.

Preview

Sådan sætter du det ind på din side

Opret et HTML-element på siden, hvori du indsætter:

I sideindstillingerne på siden med html-feltet skal du i fanen Extended, og feltet Extra field for Javascript indsætte:

Derudover skal du oprette det element, der udgør data i søgeboksen.

Hvis du har valgt liste, skal du oprette en almindelige bullet-liste i TYPO3, og i HTML-visningen i editoren tilføje class="au_databox_list" id="" til <ul>-tagget.